Hodie est

dijous, 8 de novembre del 2012

Odissea animada!

Χαῖρετε!

Sempre que parlem de mitologia algú de vosaltres diu que coneix la història a través dels Simpsons. Doncs bé, he trobat aquesta mini-versió de l'Odissea i he pensat que seria una bona activitat comparar-la amb l'original que esteu llegint.

Watch La Odisea de Homero in Animation  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Comenteu les principals diferències!

4 comentaris:

Adriana. ha dit...

Les aventures estàn explicades de manera precipitada, Odisseu s'amarra al vaixell quan passen on eren les sirenes... Es menja als seus companys? On s'ha vist això...
La veritat és que té bastants diferències però m'ha agradat: mai havia vist aquest capítol i tampoc amb aquestes veus, i a més a més te'n fas una idea si no l'has llegit.
Un conjunt divertit i uns personatges cómics, vaja.
Molt bona idea aquesta aportació, Laura.

Ari ha dit...

Ho sento però jo també vull baixar a l'Hades i que em rebin d'aquesta manera, menudo concierto!! Sens dubte una molt bona activitat.. Bona entrada Laura!

fraaan7 ha dit...

Molt bona! Jo estic mirant Futurama, de Mat Groening el dibuixant dels Simpson també, i hi han un munt de referencies clàssiques, en una entrevista Matt Groening va dir que li encantava dibuixar temples grecs i als Simpson fa 2 capítols amb refencies gregues, el de la odisea i el de "El limonero de Troya"(es on els de Shelbyville es queden amb el llimoner de Springfield i això els ofèn i comença una guerra entre les dues ciutats.

Greta ha dit...

Hauria d'haver un episodi on expliquessin els autos clàssics!!!
Bona entradaa!!!!!