Hodie est

dimecres, 6 de juliol del 2011

L'estiu a L'ombra II

Γεια σας!
Un nou curs ha acabat i entre unes coses i altres em quedava pendent el comiat definitiu. Ja vaig dir adéu als alumnes de 2n, però faltava l'a reveure als alumnes de primer i quart.
Així doncs, a tots els alumnes de primer i quart que continueu l'any vinent amb mi, us dic fins al setembre. Agafeu forces que el que ve -especialment 2n- és dur i us en caldran moltes. Procureu no oblidar tot el que heu après.

A aquells que seguiran a primer, renoveu forces i torneu amb un esperit nou disposat a véncer aquest primer escull. I als que heu decidit canviar de romb, us desitjo molt bon viatge, que la nova barca us dugui a bon port. Nosaltres serem aquí pel que necessiteu.

I pel que fa al bloc, després de 167 noves entrades9 vídeos de producció pròpia, enigmes visuals i frases de la setmana, nous recursos enllaçats i una darrera col•laboració dels alumnes de 4t amb les seves 14 presentacions de mitologia, amb més de 21300 visites aquest curs i un munt de comentaris, toca penjar el cartell TANCAT PER VACANCES!

Però enguany, he pensat fer com a la TV, que els mesos de vacances fa PROGRAMACIÓ D'ESTIU i torna a passar les sèries de més èxit. Per això, per a ocasionals visitants i nostalgics mariners, aniran apareixent algunes entrades ja publicades en aquests darrers dos cursos. Si voleu rememorar moments del blog, ara teniu l'oportunitat.

Poca cosa més. Que tingueu molt bones vacances i gaudiu de la família, els amics, els amors, la platja, la muntanya, la lectura, la festa i els instants màgics de les nits d'estiu.

Carregueu piles, que l'any vinent promet ser tan intens i meravellós com el que ha passat!
BONES VACANCES A TOTHOM!!!!

2 comentaris:

ἐράτω ha dit...

Ja veig ja, que ens trobaràs a faltar...

Gaudirem del que has dit, però, enrecordant-nos d'un petit tresor com aquest, que em aconseguit durant molt de temps.

Fins el setembre Francis!

Nyx ha dit...

Bones vacances a tothom!
I que les gaudiu, que després ja les pasareu una mica....!

Fins al setembre! :)