Hodie est

diumenge, 11 d’abril del 2010

Fúria de Titans

Hola sóc el Kevin i en aquest comentari us mostraré algunes de les meves opinions i alguns aspectes sobre la nova pel·lícula de tema mitològic Fúria de Titans, una pel·lícula que dóna molt que parlar.

Aquí teniu el trailer de la película per si no teniu idea a quina película faig referència.

He de dir que el film de Fúria de Titans està bastant ben fet, encara que li faltaria acabar de retocar alguns dels moments en què apareixen els déus de l’Olimp, ja que per a mi la qualitat de les escenes de l’Olimp no és molt acurada.
El repartiment d’actors sembla adequat i el decorat i llocs on s’ha fet la pel•lícula també.
També he de dir que l’argument de la pel•lícula està acord amb el que és el mite.
Acrisi, rei d’Argos, és informat que serà assassinat pel seu nét. Així doncs el que fa és tancar la seva filla Dànae en un castell. Però Zeus, molt astut, aconsegueix engendrar un fill amb ella, Perseu. El rei molt enfadat agafa la seva filla i el seu nét, els fica en un cofre i els tira al mar. Posteriorment són trobats per un pescador que els cuida fins que el nen és gran. Un dia quan Perseu és gran, veu que els que havien sigut els seus pares i els seus germans moren per culpa de la fúria de déu Hades. A partir d’aquí Perseu intentarà durant tot el film matar Hades, amb ajuda del seu pare Zeus, ajudat per l’espasa enviada per Zeus i pel famós cavall Pegàs, que és de color negre. En la mitologia és el primer cavall, creat per Ares amb finalitats de guerra. Finalment Perseu amb ajuda també del cap de Medusa, aconseguit amb morts dels seus combatents, aconseguirà finalment tancar Hades en l’inframón.
Per altra banda, si el comparem amb el film de Percy Jackson i el lladre del llamp, cal dir que no té res a veure, ja que aquest segon està molt més ben fet. Per finalitzar, com a bon visitant de les pel•lícules del cinema aconsello que aquesta pel•lícula, encara tenir un bon decorat, un bon repartiment i acció, el millor que podeu fer és llogar-la al videoclub, tot el contrari que Percy Jackson i el lladre del llamp.

Kevin

4 comentaris:

Anabel:. ha dit...

No l'he vist, però sembla una pel·lícula impactant, només pel trailer ja sembla emocionant.
Ala i rima i tot! Laura això són dos punts hahaha

Per cert, no m'agrada la frase de "Malditos sean los dioses" em sembla massa bèstia, no?

Aarón ha dit...

Quines ganes de veure-la !! *-*
I la frase queda molt bé ¬¬ una frase bèstia per a una pel·lícula bèstia.

Raquel ha dit...

La película sembla molt bona! però he vist les critiques que té i la veritat que no son gens bones... com per exemple que es molt trailer pero tant poca pel·lícula...
Així que esperaré a veure-la a veure que tal… però tothom ha dit com el Kevin es una pel•lícula per llogar-la al videoclub xD

Molt bona entrada!
Per cert penso com l'Aarón, la frase queda molt bé :D

Anna93 ha dit...

No sembla dolenta la peli! però no m'agrada això dels animals gegants, el escorpions i no se quin mes sortia xd queda una mica fals, però amb aquets efectes es beu molt emocionant :)