Hodie est

dijous, 20 de desembre del 2012

Mitologia a God of War Ill

Bona nit nois! 
Com esteu?
Bé,avui us explicaré sobre el famosíssim videojoc God of War lll. I us preguntareu : Què pinta en aquest blog un videojoc? Bé, és un videojoc que té una gran influència mitològica, per als que no el conegueu aquí teniu un breu resum:

El protagonista d’aquest joc és Kratos (personificació masculina de la força i el poder, fill del tità Palas i d’Estígia, i formava part del seguici de Zelo i les seves germanes Bia i Niké), encara que segons el joc és fill de Zeus. 
 “-Zeus, el teu fill ha tornat, i porta amb ell la destrucció de l’Olimp!” Amb aquestes paraules ens presenten al nostre protagonista, musculat, amb tatuatges, dues espases a l’esquena i amb cara de pocs amics. Acompanyat amb els titans, representa que el context mitològic és la Titanomàquia ja que estan pujant per la muntanya de l’Olimp per derrotar als déus.


Al principi, el teu oponent és Posidó al qual guanyes i com a conseqüència el mar s’empassa la Terra. A continuació arriba fins al seu “pare” però aquest l'ataca amb un llampec que fereix també Gaia, i aquesta en comptes d’ajudar Kratos el traiciona. Aquest cau fins a l’inframón i allà derrota Hades. Com a conseqüència les ànimes perdudes s’escapen i vaguen per la superfície. El següent oponent és Hèlios, déu del Sol al qual aniquiles de forma despietada i com a conseqüència el món queda immers en la nit. 
La següent víctima és el ràpid Hermes, i en acabar amb ell es propaga una plaga pel món que afecta als humans. Després de matar Heracles acabes amb Hera i es moren les plantes. Per últim el combat més esperat, Kratos vs Zeus. 
Després d’una ferotge lluita Kratos es proclama guanyador i es propaga el caos. Al final apareix Atenea que li reclama el poder que li havia prestat per a guanyar a Zeus, però Kratos decideix clavar-se l’espasa de l’Olimp, ja que no té cap deute amb Atenea. Finalment es veu el cos de Kratos dessagnat i després dels crèdits desapareix i tan sols es veu un rastre de sang donant-li misteri al final.



Una mica violent però amb una bona trama :) 

Aquest només és un petit resum amb els detalls més importants. Si voleu descobrir més haureu de provar-lo ;) 
Des del meu punt de vista és un gran joc encara que li falti fidelitat a la historia mitològica. 
Vosaltres què en penseu? Hi jugareu?

Marta Anguix
1r BTX

3 comentaris:

fraaan7 ha dit...

He de dir que gracies a God of War vaig interesarme a la mitologia grega! Em sabia de memòria un lloc de God of War per a la PSP!

Maria ha dit...

Sincerament després de llegir aquesta entrada m'han entrat un munt de ganes de jugar-hi! N'havia escoltat parlar d'aquest joc algun cop, però no tenia ni idea de que estes lligat amb el món mitològic. Haurà que provar-lo!

Molt bona feina i, bones festes!

L'ombra d'un somni ha dit...

Molt bé, Marta, me n'havien parlat d'aquest videojoc, però entre que sóc anti-violència i que no em criden massa els vídeojocs, no en sabia gaire res.
Amb la teva explicació ha quedat claríssim. I és la prova que aprendre mitologia encara serveix per alguna cosa: per crear i per entendre allò que consumim.

Bona feina!