Hodie est

diumenge, 3 de juny del 2012

Els clàssics del Gallecs som d'or!

Avete omnes!

Des d'ahir L'ombra d'un somni està de festa i de celebració. El passat 13 de maig vam saber que havíem guanyat una baldufa del VI Premi Espiral d'Edublogs 2012, i llavors ja ens vam alegrar molt i molt. Només ens faltava conèixer el color de la nostra baldufa, és a dir, saber si érem els primers, segons o tercers classificats. I el misteri havia de durar fins al dia 2 de juny.

Mentrestant, els dies han passat; a 2n hem estat molt enfeinats amb exàmens finals, avaluacions i ara ja preparant les PAU. 

A 1r, més tranquils, hem aprofitat per visitar les restes de la Barcelona romana, alhora que encetàvem aquest magnífica nova sèrie d'entrades que recreen la vida quotidiana d'una família romana, la nostra família romana.

I els alumnes de quart, amb el curs gairebé acabat, ja preparen els seus primers treballs per al bloc.

Així han passat aquests dies d'espera... fins que ha arribat el 2 de juny i la κυβερνήτης, amb tres marineres de 2n i un ex-mariner, juntament amb un parell d'adlàters, hem anat a Madrid... i en una emotiva cerimònia ens han concedit el 
1r PREMI BALDUFA D'OR 
en la categoria de Blogs de Alumnos -Bachillerato 

I ara, amb la baldufa damunt la taula, us vull felicitar a tots, perquè sou els veritables protagonistes. Sense la vostra feina el bloc no existiria. 

Gràcies i enhorabona a Judith, Anaïs, Sergio, Anabel, Raquel, Sandra, Sergi, Noemí, Aaron, Anna, Patricia, Didier, Leire, Jaume, Alex, Macarena, Cristina, Paula, Kevin, Anna, Juan, Cristina, Borja, Pol, Nadia, Monica, Nerea, Andrea, Andrea, Cristina, Lorena, Paz, Anna Hernández, Zoe, Kevin, Arantxa, Danna, Cristina, Neus, Greta, Isabel, Adriana, Raquel, Marc, Lucila, Judit, Arianna, Núria, Marco, Alex, Juanje, Eva, Fran, Núria, Jaume, Laura, Paula, Laura, Sandra i Ana. I també gràcies a Cristina Cheira per la seva valuosa col·laboració, així com a tots els lectors i amics que ens seguiu en el nostre somni. 

Arantxa, Laura, Sergi, Andrea i Lorena amb la nostra Baldufa d'Or.

Finalment, també vull felicitar tots els altres blocs guanyadors i especialment el de les nostres companyes clàssiques de CATACLÀS.
I ara que les nostres ombres i el nostre somni continuïn girant dauradament!  

19 comentaris:

Unknown ha dit...

És increïble! Em fa moltíssima il·lusió llegir aquesta entrada :) L'enhorabona a tots nosaltres per l'esforç que vam realitzar en el seu moment per tirar el blog endavant (ja sé que m'hauria de passar més sovint per aquí) i per l'esforç dels quals ho fan ara.
Una abraçada molt forta a tots!
Sobre tot a tu Laura!!
El secre in perpetuum, Sergio

fraaan7 ha dit...

Quina passada! En fa il·lusió veure el meu nom en aquesta entrada felicitat a tots! Per al pròxim premi hem d'anar tots a recollir-lo!

Luis Inclán García-Robés ha dit...

L'enhorabona a tothom! Un premi ben merescut!

Adriana. ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots els protagonistes. Però com tots sabem que és treball en equip, estem orgullosos i ens agraïm mutuament… ara vull dirigir-me a tu Laura:

Vas ser tu l'emprenedora del somni, del viatge, la κυβερνητης que ens guia, que corregeix, la que prepara les llistes cada trimestre i per a cada classe.
Jo vull donar-te les gràcies a tu, perquè estic contenta, però em paro a pensar un dissabte mentre veig la Baldufa Daurada que jo imaginava i no arribo sinó a la conclusió de que sigui com sigui, darrere dels nostres somriures estàs tu i tot el teu treball (indispensable i molt necessari). Tots aquests títols.
Potser som molt treballadors, però és increïble tots els somnis que esbossem a la nostra ombra a la red…
Jo desitjo que aquest blog continuï, fer-lo més gran, però ajudar-lo a que cada vegada sigui una miqueta millor. Jo vull que la gent el conegui, és meravellós i gratificant!
I sempre és un ajuda l’hora d’estudiar. Tot això “y suma y sigue”!
Fas una ampliació amb un blog en que cadascú fa seva una entrada, i amb menys o més dedicació nosaltres la comentem.

Y no sólo te doy las gracias por el blog, sino por la gran profesora que eres y todo lo que me estas enseñando. Por tu comprensión, tu ayuda…
El futuro es muy importante, y tú me ayudas a dibujarlo con mejor trazo.
Gracias por todo!

Que dure y que siga, pero no te bajes del barco κυβερτητης. Sin ti no sería posible ni sería lo mismo.

Enhorabuena por TU (a la vez tan nuestra) Peonza de ORO!

Francesc ha dit...

MUCHÍSIMAS FELICIDADES, ES UNA GRAN NOTICIAPARA LA EDUCACIÓN Y UNA ESPERANZA PARA LA CULTURA DE ESTE PAÍS.

¡Besos y a seguir en esa línea!

Francesc ha dit...

MOLTES FELICITATS PEL PREMI I PER LA GRAN FEINA QUE ESTÀS FENT!!!

Els teus alumnes tenen una gran sort de tenir-te.

Abraçades i gràcies per inspirar la gent jove!!

Victoria ha dit...

Enhorabona, Laura!!! i enhorabona a tots els teus alumnes.

Greta ha dit...

Moltes felicitats equip som els millors , espero que l'any que ve la tornem a tenim. Ens mereixem la d'or i mes !!!!!!!

Nyx ha dit...

Moltes felicitat tripulants i sobretot capitana per aquesta baldufa d'or ben merescuda.
És tot un orgull haver participar en aquest blog i a més a més haver guanyat un premi.
Ens el mereixem tot!
Moltes felicitats!!!!!!

Ζήνων ha dit...

Felicitats a tots companys :)

Raquel. M ha dit...

La adriana te raó, nosaltres hem col.laborat en aquest blog, pero sense tu no seria el mateix. El nostre esforç ha sigut recompensat guanyant aquest premi. Moltes felicitats a tots. Ens ho mereixem! I sobretot t'ho mereixes tu, Laura!

Ari ha dit...

Orgullosos del treball ben fet i del teu treball Laura, gràcies a tu i gràcies a tot per la implicació de tothom, seguirem treballant!

Sandra ha dit...

Enhorabona a tota la gent que participa en aquest blog i sobretot a la Laura pel gran treball que fa i que fem dia a dia al blog, esperem que guanyem mes premis, que ens ho mereixem!!!
Moltes Felicitats:)

Neus ha dit...

Encara que moltes vegades no posem bona cara amb el blog crec que aquest premi ens farà treballar encara més en ell. Moltíssimes felicitats a tots equip i moltes gràcies a tú Laura, sense una capitana no podríem guiar-nos bé! :)

Juan Je ha dit...

Podría començar a enrollar-me felicitant a cada un de nosaltres que ha pogut fer això posible, però serè breu.
En principi moltes felicitats a tothom, ja que com hem pogut comprobar el treball ben fet normalment té una bona recompensa.
En segon lloc m'agradaria felicitar a Laura Lucas, la nostre professora, per el gran treball que fa en el bloc i a classe aguantant-nos.
Aquest premi ha sigut un dels primers i espero que no sigui l'últim.

NULLE DIE SINE LINEA!

Isabel Segura ha dit...

Bueno doncs... emhorabona a tots no? que dir? la veritat és que no ho tinc gens clar, és un premi que ens mereixem tots, però sobretot la laura que és la que esta cada dia pico pala per a que treballem, sense rendir-se que se que de vegades es difícil, peró ella segueix. I nosaltres públiquem ens ho currem al màxim i: Aquí tenim el resultat del nostre treball! I cada any més i millor!

ana fdez ha dit...

Felicitats a tots els que hi participem en aquest bloc!!
Sobretot felicitats a la Laura, ja que si no fos per ella això no surtiria endevant. Tenim que seguir treballant i aconseguir més premis que nosaltres podem!

Ruubeen ha dit...

Moltes felicitats a tots ara que veig aixo m'habria agradat participar mes pero de totes maneres felicitats a vosaltreees que os ho mereixeu

Ana Galindo ha dit...

Felicidades por vuestro trabajo y por elevar a las clásicas a un modelo actual de enseñanza. Al margen de haber pertenecido al jurado, he dejado el enlace cerca, porque yo les hablo mucho a mi alumnado de primaria de la influencia de las lenguas clásicas en nuestra cultura lingüística, y el curso que viene os visitaremos probablemente en más de una ocasión.

Les dejo el mismo mensaje a Cataclás, que también nos sorprendió por su frescura y su actualidad.

Abrazos desde la clase de El QuinTo NiveL