Hodie est

dijous, 1 de setembre del 2011

Tornem a L'ombra

Avete omnes! Γεια σας παιδιά!

Un cop més L'ombra d'un somni us saluda i us dóna la benvinguda a aquest nou curs 2011-2012.

Avui els professors ens hem posat en marxa mentre vosaltres, els alumnes, gaudiu dels darrers dies de vacances. Aprofiteu-los al màxim, perquè s'acosta un curs ple de reptes en el qual uns acabareu segon amb bona nota i passareu la selectivitat, altres comenceu el batxillerat i aviat notareu el canvi que suposa, uns altres descobrireu la vida universitària, i altres fareu els cicles que heu triat.


Us desitjo MOLT BON CURS i que s'acompleixin les vostres expectatives i us demano continueu treballant perquè no s'apagui la flama i es mantingui la força que ha fet que aquest blog estigués ben viu durant els dos darrers cursos.
I posats a demanar us recordo, per si no ho heu fet encara, que fins el dia 10 de setembre sou a temps de votar el blog en els PREMIS BLOG CATALUNYA 2011. Només cal registrar-se o fer-ho des del facebook o el twiter.

El vostre suport ens fa grans.


Valete!

PS: Ben aviat publicaré els vostres treballs de les Metamorfosis.

5 comentaris:

Nyx ha dit...

Quin POR!
En el fons tinc ganes de tornar, perquè passi aquest any rapidet...però tots sabem que serà bastant dur.
Fins aviat teacher!

Adriana ha dit...

ALEA IACTA EST, quina gran frase!

Calíope ha dit...

Gràcies per el ànims, Laura!

I aixó de les Metamorfosis? Els treballs que vam fer l'any passat (i que jo vaig treure un 10)?

Bona sort a tots per el nou curs!

Nausica ha dit...

Laura aquest any es comença amb molta més força i penso que hem d'aprofitar cada classe junts perqué si tot va bé és el nostre últim any.

Gràcies i bon curs a tothom. Sort!

Electra ha dit...

Exactament, aquest any serà dur però també serà l'any que encamini el nostre futur en el món dels estudis, totes les nostres espectatives depenen d'aquest últim any! :) i espero que tots i totes els aconseguim amb éxit!

A les de primer dir-lis que batxillerat cal posar una mica més d'esforç i de suor que a la ESO, pero que si aneu estressats serà una bona senyal de que veieu el que us ve a sobre i vol dir que acabareu molt bé! :)

MOLTA SORT A TOTHOM!