Hodie est

dijous, 22 de setembre del 2011

Eco i Narcís

Avete!

Sóc Nyx i aqui us deixo la meva aportació sobre les Metamorfosis. El meu mite és el d'Eco i Narcís, un mite que normalment té molt d'èxit, perquè té un punt romàntinc que commou a tothom.
Eco i Narcís

Espero que us agradi i que us serveixi per aprendre una coseta més!
Nyx

6 comentaris:

Lorennna ha dit...

Eco i Narcís, EL MEU MITE FAVORIT! sempre que el veig al meu ordinador, me'l miro un parell de cops, m'encanta.. sempre recordaré el dia que la Laura em va dir que fes el treball d'aquest mite, jo no en sabia res de res sobre Eco i Narcís, i ara, m'encanta. Una entrada magnífica, Nyx!

Nausica ha dit...

L'he llegit,l'escoltat, l'estudiat i no em cansaria de fer-ho perquè és el mite que més m'agrada. A part de que és molt bonic i et dona una explicació mitològica del eco de les coves. Molt bon treball Nyx !

Electra ha dit...

Sens dubte, el mite que més ens agrada a tots i totes i el que mai ens cansaríem de fer treballs relacionats, de llegir històries relacionades, etc.

I aquí la nostra amiga Nyx el va escollir precissament per això i, tot s'ha de dir, que li ha quedat molt bonic i molt ben explicat! Moltes felicitats :)

Calíope ha dit...

Diuen que les clàssiques no serveixen per a res: Que la llengua és morta i que els mites són mentides. Pero sabeu qué? Si la gent sapigués la quantitat de curiositats que sabem nosaltres gràcies als mites, no parlarien tant...

Molt bona entrada, Nyx!

Laura ha dit...

Fantàstic, Anna!
Ja sabeu que el mite d'Eco i Narcís és un dels que més m'agrada explicar. Ara, però, primer faré que els alumnes tradueixin el text... a manera d'introducció!

Bona feina!

Gal·la ha dit...

És un mite excel·lent i que amaga una bona moralitat ("moraleja" posava això al traductor).
és un mite molt trist tambè, per la part d'Eco, per decomptat, Narcís es mereixia el càstig.

Petons;)