Hodie est

dilluns, 10 de maig del 2010

Grècia 2010 en imatges

Avete!

Avui fa dos mesos que vam viure el nostre últim dia a Atenes, i tornàvem molt cansats, però molt feliços. Havíem viscut sis dies intensos en una ciutat caòtica, plena de pedres i desordre. Sis dies difícils d'oblidar.
I ara que s'aproxima el final, passant abans per una setmana dura i cansada, us pengem el vídeo amb algunes imatges d'aquells sis dies.
En moments de desesperació i absolut cansament, mireu-lo. Esperem que aconsegueixi retornar-vos els somriures de Grècia.



columnes i pedres, ànima i esperit, sentir i contemplar, emocions i cansament, caos i cosmos, equilibri i perfecció, bellesa i lletjor, Omonia i l’Acròpolis, paraules i silencis, riures i somriures, absències i presències, caminar i més caminar, Licabet i mil escales vent i pluja, Súnion, SOM EL SOL, i un poema, i una emoció, verdor i muntanyes, temples i tombes, teatres i poemes, Micenes i Epidaure, fotos, les fotos de la Marina, i uns soldats gelats a Síndagma cels vermells i mar gris, blanc i blau, el gran Leònidas, i els filòsofs “asalta-cunas”, Salamina, històric, Egina, l’illa amb tormenta bichos, futuro, παρακαλώ, de res, son i nits en blanc, giros i pasticcio, cocktels i cocacoles, son, molta son, calor i fred, llàgrimes i rialles, esperits lliures, llibertat i viatge, vaixell, τὸ πλοίον, i tot escrit en grec, expresso με γάλα, gaudir, divertir-se, sentiments, records, mai l’oblit.

Ànims i bona sort a tots!

Laura i Mercè

PS: Com a pràctica d'anglès, intenteu entendre la primera i la darrera cançó.

8 comentaris:

Dani ha dit...

Increible video laura, me he emocionado y todo

hans castorp ha dit...

Per primera vegada en molt, però molt, de temps no puc expressar amb paraules el que sento... així que ni ho intentaré...

Tan sols, Bona nit... per als que dormiu, vetllaré per vosaltres entre cafè i cafè.

Weeadidi de Mairena ha dit...

Muy bueno el video,reconocerme entre las fotos es muy facil,soy el que va de azul,rojo y negro xDDD

Que recuerdos,recuerdos inolvidables,recuerdos que pasaran a la historia y que pese la redundancia...son recuerdos que han marcado un antes y un despues en mi vida. Hay bastante gente en el video con la que ni me llevaba y sin duda este viaje nos ha unido a todos,me alegro de haberlo hecho,sin duda alguna.

y recordad...BIIIICHOS,BIIIICHOS,FUUUTUUURO,FUUUUTUUUROOOO!!!

Κρατος ha dit...

que bonic, molt bo el video, quines ganes de tornar

m'ha fet recordar molt

Anabel:. ha dit...

qué bonic.
va nois, que n'hi haurà un de Grècia 2011 =)

s. ha dit...

Yo tambien necesito "clinex" pero no de emoción sinó para sonarme el moco con el que me quedaré si no podemos ir el año que viene por la crisis griega...

Κλειώ ha dit...

Per fí l'he vist!
Molt macu Laura, quins records!
Sens dubte, un viatge inoblidable.

Μνημοσύνη ha dit...

M'ha encantat, he anat recordant cada moment, va ser perfecte. Aquest records sempre em treuen un somriure i m'omplen d'il·lusió m'és inevitable.
Laura feicitats!
Petons