Hodie est

dijous, 18 de març del 2010

L'última batalla a l'Olimp


Salvete Omnes!
Hola a tots i totes!
Bé, com podeu veure avui parlaré d'un videojoc que va llançar-se al mercat espanyol el passat dia 17, és a dir, ahir.

Tots els que sigueu fidels a la saga ja sabreu de què anirà aquest joc. Per als que no el coneixeu ara faré un petit resum de la història fins ara:

Kratos (Κρατος) és un gran capità espartà que ha lluitat en moltes batalles. En una de les seves habituals guerres, contra els Bàrbars, Kratos i els Espartans estan perdent la batalla i Kratos demana a Ares que l'ajudi a guanyar. Ares a canvi vol que Kratos sigui el seu guerrer personal i lluiti per la seva causa. Per fer aquest pacte, Ares encadena unes espases a les mans de Kratos perquè mai se les pugui treure.
Un dia Kratos, molt violent i embogit, sense saber-ho mata la seva esposa i la seva filla per ordre d'Ares. Kratos jura venjar-se i per expiar els seus actes i oblidar el seu passat, els déus li donen una segona oportunitat: ha de fer uns quants treballs per a ells.
Així doncs, Kratos passa deu anys servint als déus, però aquests no perdonen el seu pecat i li donen un últim treball, matar Ares.
Un cop acabat aquest treball amb l'ajut d'Atenea, Kratos és perdonat, però no oblida els seus pecats. Com hi ha una vacant entre els déus, ara que Ares és mort, els déus decideixen nomenar Kratos nou déu de la guerra.
Passat un temps sembla que Kratos comença assemblar-se a l'antic déu de la guerra. Res no ha canviat, fins i tot sembla que Kratos és més sanguinari i despietat que Ares. Sabent això, com de costum els déus se'l volen treure de sobre i el tornen a fer mortal, tal i com era abans. Zeus el mata, però abans de baixar completament a l'Hades, Gea, una Titànida l'ajuda a tornar a la vida i complir la seva venjança contra els déus que l'han enganyat durant tot aquest temps.
Per dur a terme la seva venjança Kratos ha de viatjar a l'illa de les tres germanes del Destí (Cloto, Laquesis i Atropos) per tornar al passat i evitar que Zeus el mati i de passada demanar l'ajut dels Titans.

Ara la batalla se situa a l'Olimp; Kratos ha aconseguit la força dels Titans i està disposat a arrasar l'Olimp sencer.

Estic segur que aquest videojoc serà el joc de l'any. Sony ha aconseguit fer un videojoc exclussiu per Playstation 3 i ha potenciat tota la seva qualitat, gràfics i expressions humanes, fent-lo gairebé real. L'alta definició de la consola de Sony es posarà a prova amb aquest joc. Cap personatge és igual en el joc, tots tenen expressions i moviments diferents. Quan mates un enemic la sang es queda a la pell, purament real, les articulacions del cos fetes a la perfecció...

Bé, m'estic enrotllant massa! Espero que jugueu i us agradi. És un clàssic que no us podeu perdre.

Us deixo uns videos de presentació del joc:




Valete!

7 comentaris:

Aarón ha dit...

Uooo que ganas de tenerlo *-*
Pero por desgracia solo he podido probar la DEMO -.-
Es que es mi hermano quien se encarga de la compra-venta de juegos y ahora mismo esta un poco mal de dinero despues de la ultima adquisicion (FF XIII) xDDD

Κρατος ha dit...

si, yo tambien quiero el final fantasy XIII XD

Laura ha dit...

Leo, molt bé, però crec que hauries d'estudiar més i jugar menys!
De tota manera té bona pinta, encara que em sembla que jo m'esperaré que treguin el llibre. XD

Macarena ha dit...

que joc més xulo! jo vaig jugar a un d'ells no hem preguntis quin d'ells i está molt bé!

Cristina.Me ha dit...

ostres,mola!! sembla un joc molt emocionat i entretingut.

hans castorp ha dit...

Ara sí!

Sense cap falta, com Déu mana i amb les "h" posades... (Molt bé, Laura...xd)

Per cert, el joc sembla ser bastant avorrit, serà que la història te poc argument sostingut moralment i massa injúries bèl·liques a la nostra ignorància...

En fi, bon cap de setmana! I que tingueu una bona lectura de Mirall Trencat!!!

Fins la primavera...

Sergius ha dit...

Només de pensar que aquest joc existeix...... se'm cau la baba!!!! Si el primer i el segon ja eren genials com deu ser aquest!!

per cert, bon viatge pels que us aneu a London!

pdta: si todas las despedidas son como la de ayer.... nos despediremos todos los fines de semana! :D xddd