Hodie est

dijous, 10 de maig del 2012

XVII Triumvirat a L'Escala

Avete!

Arriba el cap de setmana i de nou ve carregat de propostes interessants.

Possiblement encara tingueu força present la nostra visita a Empúries. Feu memòria: un espai al costat del mar, ple de restes arqueològiques de dues civilitzacions cultes i poderoses, els grecs i els romans. Però, tot i els nostres esforços i els dels nostres fantàstics guies, el que vam poder veure eren restes en les quals cal una dosi d'imaginació.

Doncs bé, us recomano que hi troneu aquest dissabte 12 de maig, perquè us dureu una molt grata sorpresa en veure que tot aquell escenari ha tornat a la vida. Sí, perquè com cada any des de fa 17, Empúries, l'Escala, torna a la vida i els carrers s'omplen de grecs i romans. 

S'hi celebra el XVII Triumvirat mediterrani, una interessant jornada de Recreació històrica plena d'activitats d'allò més variades (més de 40) de les quals us en cito unes quantes.


- Mercat d’Artesania i Productes Naturals
- Espectacles de recreació històrica i d’animació al carrer.
- Demostració d’oficis i arts antigues.               
- III Concurs de Fotografia.
- Opus musivum. Taller de mosaics.
- Visites guiades al jaciment arqueològic del MAC – Empúries.
- Passejades en poni, passejades en barca, carrusel ecològic i moltes coses més.


Si en voleu saber més cliqueu aquí. O descarregueu-vos el programa en pdf.
Us les recomano!

4 comentaris:

Ari ha dit...

Hi estic totalment d'acord! És una bona idea per passar un dissabte tenint en compte el temps que esta fent aquests dies, i aquest dissabte segur que no serà diferent. A més al costat del mar, que per cert hi ha unes bones vistes. Creo que te tomo la palabra!

Ζήνων ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Adriana. ha dit...

Està molt bé, això.
Jo també opino que són bones iniciatives, i que tot i que sigui un dia, recordar als grecs i al romans està motl bé, i demostra un interés per la cultura que ens ha donat vida, si més no.

Ζήνων ha dit...

Crec que son molt bones iniciatives per a la difusió de la cultura clàssica i per mantenir, almenys per uns dies, els costums dels antics ben vius.