Hodie est

diumenge, 6 de maig del 2012

Finalistes al VI Premi Edublogs 2012

Χαρετε μαθηταί!

Sembla que definitivament ha arribat la primavera i quan més ganes tenim d'estirar-nos a prendre el sol, ens n'adonem que no podem fer-ho, perquè també ha arribat el moment "d'apretar" i recórrer la recta final. Als de segon us queden quinze dies (més el mes de preparació de les PAU), molt durs i culminació d'una feina molt dura de tot l'any. Els resultats, però, es preveuen bons i això us ha de donar forces.

Als de primer i quart us queda una mica més de temps però gairebé igual de dur. I mentre preparem la propera tanda d'intervencions al bloc, ens arribem bones notícies per animar-nos a continuar treballant.



I quines són? Doncs, que el nostre bloc L'ombra d'un somni ha resultat finalista en el VI PREMI ESPIRAL EDUBLOGS 2012 en la categoria de blogs d'alumnes de Batxillerat. 

Aquest premi l'organitza des de fa sis anys l'Associació Espiral, i que té com a objectiu valorar la importància i repercussió dels blocs en l'educació, com eina didàctica. 
Un segon objectiu és reconèixer la feina del professorat a la xarxa ja que també serveix d'aparador de blogs, difon i estimula l'ús de les TIC en l'entorn educatiu. 

El proper 11 de maig es publicarà el veredicte final en la pàgina del Premi. Estiguem atents, a veure si aquest cop tenim més fortuna!

I un cop més, us dono, autors i seguidors, l'ENHORABONA, per la feina feta fins ara i us animo a continuar endavant!
                        Καλή τυχή!
                                 BONA FORTUNA!   

9 comentaris:

Nyx ha dit...

És una gran notícia!
Enhorabona a tots els tripulants i a la capitana!

I ara toca continuar treballant, per seguir ampliant en nostre coneixement!

FELICITATS!

Luis Inclán García-Robés ha dit...

L'enhorabona pel reconeixement!

fraaan7 ha dit...

Hem de estar orgullosos! No hem de votar ni res?

Adriana. ha dit...

No hi ha res com que es reconegui tot i que sigui quedant finalistes el nostres i el teu treball Laura.
Jo penso que el nostre blog està realment ben fet, i que per una vegada mereix un premi. I a part d'això que tinguem més visites i poquet a poquet sigui més conegut.
És un bon lloc per a la cerca de la gent que estudiem clàssiques i també per a les persones que els agraden aquestes coses.

Etimologia, mites... ENHORABONA A TOTS!!

Estic molt contenta:) Que continui durant molts anys més (guanyi i no, tot i que torno a dir que ho mereix, d'això estic molt segura!)

:)

Nausica ha dit...

Una altra vegada més tornem a ser campions guanyem o no. FELICITATS mariners, marineres i capitana, perquè una vegada més s'han fixat en nosaltres i ens adonem que tot l'esforç té la seva recompensa.

Queda molt poquet per a tot així que molta sort a tothom!

magistra venefica ha dit...

Felicitats, Laura, me n'alegro moltíssim, perquè has estat una inspiració pel nostre, i la primera seguidora que vam tenir per aquests camins deles paraules. Tu i tots els teus alumnes us mereixeu guanyar!!!
Txell i Laura

Ζήνων ha dit...

Encara que anem guanyant notorietat en la xarxa, crec que encara hem de millorar dia a dia molts aspectes del nostre blog i m'agradaria començar a millorar fent una crida a tothom per a comentar totes les entrades d'aquest.
Felicitats a tots :)

L'ombra d'un somni ha dit...

Marco,
després d'un dia bastant lleig, t'agraeixo de tot cor les teves paraules: jo no puc estar més d'acord amb tu.
Us he felicitat per la vostra nominació, perquè la feina l'heu feta vosaltres, i en canvi, ni tan sols així us en sentiu orgullosos.

Descoratjador!

Montse ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS!!!!
Des de us volem felicitar pel premi que esteu a punt de rebre. Volíem esperar a felicitar-vos a saber quina baldufa us pertocava, però no me n'he pogut estar.
Té raó la vostra professora, us heu de sentir orgullosos de la feina que esteu fent: contribuïu a la difusió del món clàssic i esdeveniu exemple per altres alumnes a seguir aquest camí. I a més, és una tasca reconeguda, i ara amb un premi!

Moltes felicitats a tots i endavant!