Hodie est

diumenge, 13 de maig del 2012

Νενικήκαμεν!

Χαῖρετε παίδες!

Divendres van sortir els resultats del Premi Espiral Edublogs 2012 i amb immensa alegria vam veure que som guanyadors d'una de les baldufes. Alegria doble en veure que compartim el premi amb un altre bloc de clàssiques: CATACLÀS.
Des d'aquí felicitem els seus autors així com als de Noticiesdeldia - Economia, que són els altres guanyadors en la categoria de blogs de batxillerat, i de passada tots els altres blogs premiats.


Ara toca esperar, perquè fins al dia 2 de juny en l'acte de lliurament que se celebrarà a Madrid no coneixerem la nostra posició definitiva. Serem baldufa d'or? O de plata o bronze? La intriga ens durarà fins al dia 2.

Mentrestant ens queda una feina molt dura ja que s'acosta el final de curs. Però en els moments més durs, penseu que aquest premi és la prova que els vostres esforços són reconeguts, com també ho seran aquest final de curs!

Ànims a tothom!

7 comentaris:

ἐράτω ha dit...

Ja és igual el resultat, el viatge a merescut la pena. S'ha d'agraïr molt la continuitat que heu tingut vosaltres, però. Enhorabona, ναυτής!!

ἐράτω ha dit...

Agrair*

Ari ha dit...

Arribant on hem arribat, ja som guanyadors de totes maneres. Moltes felicitats!!

Ζήνων ha dit...

Felicito a tothom que hagi participat activament en el transcurs de la vida d'aquest blog i us animo a tots a continuar i millorar dia a dia :)

Laura i Txell ha dit...

En Cataclàs com és un gran viatger, s'ha quedat mut per la sorpresa de ser un dels escollits, però per la seva experiència creu, que encara que el camí és important, també ho és el resultat i us desitja de tot cor que tingueu la baldufa DAURADA. US LA MEREIXEU!!!

Adriana. ha dit...

Jo crec, com he dit diverses vegades, i d'acord amb el comentari anterior, sense ser creguda, que ens la mereixem.
De totes maneres, hem arribat a un bon lloc, i sigui com sigui, aquest blog està currat.

Sigui com sigui, que tingui una bona continuada,i que tots, en comunitat, continuem fent una petita casa de les clàssiques amb la seva presència a la web.

:)

Enhorabona a tots!!!!

El Fil de les Clàssiques ha dit...

L'enhorabona per la feina ben feta! Una baldufa ben merescuda!