Hodie est

dissabte, 11 de febrer del 2012

Resultats del concurs Odissea 2012

Avete!

Acabem de passar una setmana d'allò més intensa per causa de motius ben diversos: exàmens, reunions prèvies al viatge a Londres i Grècia, exposició del treball de recerca, exposicions del projecte de recerca, sortida a la UAB i, sobretot, el concurs Odissea

Ara toca felicitar-nos per l'entusiasta participació i la bona actuació que heu fet.

Com he dit, els alumnes de clàssiques del Gallecs des de dilluns 6 fins a divendres 10 heu estat pendents participant en el Concurs Odissea 2012, organitzat a Catalunya per primera vegada per l'APLEC, en coordinació amb les seccions de Galícia i València de la SEEC.(www.odiseaconcurso.org)

Així, durant aquests quatre dies heu contestat les tres preguntes dels tres primers dies i les tretze del darrer, totes elles sobre cultura grecollatina, concretament relacionades amb els viatge a l'Antiguitat.
La proposta havia estat feta a classe i rebuda amb força entusiasme, i més tenint en compte que el concurs s'havia de resoldre fora de classe, ja que els mitjans del centre no ens ho permetien fer d'una altra manera. Així, heu participat un total de 52 alumnes, en 20 grups.

Alguns de vosaltres vau tenir problemes amb el codi el primer dia i ho vau deixar (3 grups), altres heu patit un cop molt dur (i des d'aquí us dono el meu suport i condol), altres heu perseverat fins al tercer dia, i un total de 10 grups heu seguit fins al final. El resultat podem dir que ha estat excel·lent. 

Dels 309 grups de tot Catalunya que participaven, tenim el grup de 1r de BTX GERIÓN classificat en segona posició (tot i que el rànquing que, a traïció, està fet per temps els col·loca en la posició 9)  i un altre de 2n BTX αἱ ἀνίκητοι en tercera (11 per temps). I els de 4t  CLÍO I CALÍOPE també teniu un lloc destacat, ja que sou el tercer grup del centre en punts!!!!

Aquí podeu veure la classificació general de centre.

GERIÓN
78
11º
αἱ ἀνίκητοι
75
30º
CLIO I CALÍOPE
69
44º
LÀQUESIS
63
46º
LES SÍLFIDES
63
54º
αἱ μαθητές
60
65º
SEMIDÉUS
54
80º
HERO I LEANDRE
45
92º
TALIAS
43
93º
LES NIMFES
42
122º
EULÒGIES
28
138º
LES TRES GRÀCIES
25
205º
GLADIATORES
7
209º
LES GORGONES
4
234º
AFRODITA
-5
235º
ΘΑΛΕΙΑ
-5
259º
LES ERÍNIES
-11
291º
MAGNA PUGNA
-23
292º
TOM I JERRY
-23
294º
LES PARQUES
-23


Bé, únicament vull repetir la meva felicitació per a tothom!!! 
Per als que esteu amunt i per als que ho heu intentat fins al final, per als que malgrat algun error (ortogràfic dels que fan mal) heu seguit i heu descobert que col·laborar també pot ser una bona manera d'aprendre, i per als que us heu quedat en l'intent, ànims l'any vinent ho tornem a intentar!

Συγχαριτήρια για όλους!
PS: I ara bon viatge a tothom!

7 comentaris:

Juan Je ha dit...

Enhorabona a tothom! L'any que vé repetim! Ara toca gaudir dels viatges!

fraaan7 ha dit...

el millor premi es participar i passar-ho be(ara si ens donen 500 € no ens queixarem!)

Adriana. ha dit...

Enhorabona a ls que heu fet que Gallecs estigui en una de les sposicions més altes. I també a tots els que heu participat.

Per ser el primer any ha estat molt bé tot.

Neus ha dit...

No se perqué em dono per al·ludida amb això de les faltes que fan mal... Pero bueno, desprès de tot crec que ha sigut una molt bona experiència i l'any que bé jo crec que tots hi tornarem sens dubte. Formem un gran equip! :)

Ζήνων ha dit...

Estic molt content perquè l'esforç final de tots ha valgut la pena i encara que no he après a buscar, he après que som un molt bon equip. Així que animo a tothom a que ens tornem a unir l'any que vinent com ho hem fet aquest (malgrat que ha sigut al final).
Molt orgullós de tots,
Ζήνων

Ζωή ha dit...

Laura, al final si que repetiré... però per poder tornar a participar!! jaja m'he quedat amb ganes de més! Orgullosa de haver participat i de unir-nos tots fent pinya!!

Raquel. M ha dit...

Enhorabona a tots!! :)