Hodie est

dimecres, 30 de juny del 2010

L'estiu a l'ombra d'un somni

Salvete omnes!

Després d’un curs intens i esgotador, després dels darrers esforços per acabar exàmens, treballs i altres cosetes, arribem a les merescudes vacances. Ens les hem guanyat cada minut d’aquest darrer curs. I també se les ha guanyat el nostre jove blog, nascut el 7 de gener, però ja amb una llarga trajectòria. Han estat 108 entrades, 50 fetes per vosaltres, quan tocava i com calia, 10 vídeos de producció pròpia, 8 enigmes visuals, 17 frases de la setmana, i la col•laboració de 4t amb les seves 6 presentacions de mitologia, més de 9000 visites i un munt de comentaris.

I com que a més d’aprendre llatí i grec hem fet dues sortides al cinema, tres excursions a jaciments romans, un viatge a Grècia, una lectura pública de l’obra Èdip rei i una desfilada de moda romana, d’això també n’hem deixat constància al blog.

I ara quan arriba el descans, hem decidit passar l’estiu a l’ombra, agafant forces per al nou curs, en el qual continuarem amb el nostre projecte, amb les noves incorporacions dels alumnes que faran 1r de BTX, i, sempre que vulguin, amb les contribucions dels alumnes de 2n que ara acaben. Ells sempre seran membres fundadors i per tant, benvinguts.

Tot això si vosaltres, els veritables protagonistes, voleu seguir endavant.
Ara de moment pengem el cartell DE VACANCES i deixem descansar els nostres caps i el nostre blog fins al setembre, que el reprendrem amb nous ànims.

 
BONES VACANCES A TOTHOM!

2 comentaris:

Κλειώ ha dit...

Laura, gràcies per tot el que ens has ensenyat i per fer les classes tan divertides!

Bones vacances!

ἐράτω ha dit...

Tard, però, més val tard que mai.
Gràcies per aquest fantàstic curs, de debò, he rigut molt i he après més.

BOOOOOOOOOOOOONES vacances!