Hodie est

diumenge, 21 de febrer del 2010

Percy Jackson i el lladre del llamp

A la nostra pàgina companya El vaixell d'Odisseu ja anuncien l'arribada de Percy Jackson i comencen a pensar fer-hi una expedició de reconeixement. Nosaltres, per sort, ja tenim mitja feina feta.
Així, si els déus ens són propicis, dijous 25 anirem a Barcelona a visitar el Museu Arqueològic de Catalunya, després farem una volteta pel Parc del Laberint d'Horta, i finalment, TARDA DE CINEMA.

De moment per fer boca, us penjo la síntesi de la pel·lícula:
Percy Jackson i el lladre del llamp és l’adaptació al cinema de la novel•la homònima del nord-americà Rick Riordan, Com diu el títol el protagonista és el jove Percy Jackson, un adolescent aparentment normal que un bon dia descobreix que és fill del déu Posidó en persona i que els seus dos millors amics també són criatures fantàstiques, un sàtir i una filla d´Atena respectivament.
A partir d’aquest moment, els tres amics inicien una autèntica odissea pels Estats Units enfrontant-se a tota mena de monstres mitològics per reequilibrar el cosmos abans no es pongui el sol el dia més llarg de l’any. Percy buscarà a contrarellotge recuperar la pau, rescatar la seva mare i conèixer el seu pare per entendre qui és ell mateix. 
Fixeu-vos que l’argument és farcit de referents mitològics. Per tant, com que ens agrada la mitologia, tenim la diversió assegurada. Mireu-vos el trailer. 


Penjaré més detalls de la sortida en les properes entrades.
ἡ κυβερνήτης

8 comentaris:

hans castorp ha dit...

No és massa fantàstica & infantil??? (Pel tràiler ho sembla).

Laura ha dit...

Potser, però de tant en tant també s'aprén de les coses frívoles, no et sembla?

Sergius ha dit...

doncs fa molt bona pinta! :D

la frase de la setmana es diu quan et despistes i ja no ets capaç d'entendre el que s'està dient (perdre el fil d'una conversa, d'un llibre etc)
Ve del mite del minotaure, Ariadna ajuda a Teseu a trobar la sortida/entrada del laberint mitjançant un fil!

minipunt! :D

s. ha dit...

Fa bona olor la sortideta, ja invitaré a unes canyes...

Anna93 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna93 ha dit...

sembla interessant la peli! :)

Ἧρη* ha dit...

Buaaaaaaaaah! M'encanta Lauraaaa!

És que de fet, quan la vaig veure aununciada al cinema en plan "pròximament..." em vaig dir a mi mateixa: aquesta la veig, seguríssim!

quines ganesssss :)

gaude!

L'ombra d'un somni ha dit...

La veritat és que va valer la pena la pel·li. Sense anar més enllà del fet mitologia, però VEURE i no únicament ESCOLTAR la mitologia també té el seu encant.