Hodie est

diumenge, 3 d’octubre del 2010

El Vaixell d'Odisseu, premi blocs Catalunya 2010

Avete omnes!

Escric una breu nota per anunciar-vos que el blog amic "El vaixell d'Odisseu" ha estat el guanyador de la 3a edició del Premis blocs de Catalunya, en la categoria de blocs educatius, i des d'aquí, felicitar els seus autors de tot cor.
Ens alegrem per vosaltres i per tot el món de les clàssiques, que tot i les veus contràries, segueix ben fort i ben viu, tal com diu el Jordi Rincón en el seu bonic discurs d'agraïment.



A més, jo també aprofito per agrair-li el guiatge, així com el de El fil de les clàssiques, d'Aracne fila i fila, i de Clàssics a la romana, tots ells blocs premiats en diversos concursos de blogs educatius.
I repeteixo que valorem molt la vostra feina i reconeixem que sou els nostres inspiradors, des del convenciment clàssic que hom apren en conèixer i imitar els mestres.
A tots, gràcies per la vostra feina pionera en el món dels blocs clàssics.

Nosaltres des d'aquí seguirem treballant i esperem seguir el vostre camí.
Valete!

4 comentaris:

Raquel ha dit...

Moltes felicitats al blog El vaixell d'Odisseu! Alguna vegada l'he visitat i la veritat es que es genial.

Algun any l'ombre d'un somni guanyara el premi i Laura donara un discurs per les classiques! i nosaltres estarem allà :)

῞Ηκτωρ ha dit...

Estic d'acord! Ens hem de presentar Laura! Segur que guanyem tenim tot un "nivelazo" :)

Felicitats al Vaixell d'Odisseu :D

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Benvolguda Laura i alumnes del bloc "L´ombra d´un somni": moltíssimes gràcies per les vostres paraules de felicitació. els tripulants del Vaixell i jo mateix estem molt feliços d´aquesta petita però necessària contribució al món de les Clàssiques. Estic segur que, com diu la Raquel, vosaltres també fareu molt camí i aconseguireu grans fites perquè el bloc és preciós i desprèn una innegable il•lusió. Estem molt honorats que considereu el nostre guiatge com nosaltres ens sentim deutors de El Fil de les Clàssiques. Som baules d´una mateixa cadena i així, junts, arribarem lluny, n´estic convençut. Ànims i endavant! Una abraçada des de El Vaixell d´Odisseu.

Lycaon (Okami) ha dit...

No sé com però, d'alguna manera, aquest comentari de part del condecorat bloc "El vaixell d'Odisseu" m'ha fet omplir-me de desitg d'arribar encara més lluny i fer d'aquesta baula de la cadena, una de daurada, tal i com ja ho sou vosaltres.